REDS makelaardij

Uw vertrouwenspartner

Residentieel beleggingsvastgoed verkopen vergt een specifieke aanpak.

Gelukkig is het vinden van een koper voor REDS Makelaardij geen probleem. Binnen ons netwerk van 500+ directe (internationale) afnemers vinden wij op basis van uw wensen de ideale kopende partij.  

Wij ondersteunen u gedurende het gehele verkoopproces van uw vastgoedportefeuille, om ervoor te zorgen dat onze service leidt tot een optimaal resultaat.

Geïnteresseerd in het verkopen van uw residentieel vastgoed of wilt u graag een bod op uw vastgoed? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op

De expert in het verkopen van verhuurd onroerend goed van- en aan beleggers

Wij beschikken over een uitgebreid en divers netwerk van investeerders en beleggers.

REDS Makelaardij weet via een data driven markt benadering secuur aan te wijzen welke kopers hoogstwaarschijnlijk geïnteresseerd zijn in uw aanbod. Zo zorgen wij ervoor dat uw vastgoed niet voor een lange tijd boven de markt hangt, wat doorgaans de uiteindelijke opbrengst verlaagd. 

Middels een transparant, data driven proces weten wij uiteindelijk de meest ideale koper te vinden die aansluit met uw wensen. 

REDS Makelaardij staat voor

Technische vastgoed kennis en commerciële know how

Wat zeggen onze verkopers?

In contact gekomen met REDS via telefonisch contact. Na een fijne eerste telefonische kennismaking later op de week een kopje koffie gedronken om mijn wensen te bespreken. Olaf nam mij mee in het verkoopproces, wat hij voor mij ging doen en hoe hij voor een goed eindresultaat wilde gaan zorgen. Tijdens het proces bleef Olaf mij op de hoogte houden van de ontwikkelingen en uiteindelijk heeft hij mijn vastgoed portefeuille op een goede manier kunnen verkopen, met uiteraard het gewenste resultaat. Ik raad Olaf zeker aan bij een adequaat verkoopproces.
Jos – Amsterdam

Professioneel

Persoonlijk

Transparant

Data driven