REDS Makelaardij

Commercieel succes

REDS Makelaardij is gespecialiseerd in de verkoop van verhuurde bedrijfspanden. Een verhuurd winkelpand, verhuurd kantoorpand of een verhuurde bedrijfshal verkopen vergt kennis van zaken. Een stille verkoop, off market, is de beste manier om een dergelijk pand aan te bieden. Het vastgoed behoudt op deze manier zijn exclusiviteit. 

Onze aanpak is no-nonsense en gericht op een ‘win-win’ voor u, de huurder, de omgeving en de koper. 

Na analyse van alle factoren selecteren we de beste vastgoedpartijen in ons netwerk.

Wij beschikken over een divers en actief netwerk van investeerders en beleggers.  Als u uw verhuurd kantoorpand of uw bedrijfshal met huurder snel en soepel wilt verkopen is REDS makelaardij de geschikte partner om dit proces professioneel te begeleiden.

Achter de bakstenen, de bedrijfsunit, de huurder of de belegger schuilt steeds een mens met zijn verzuchtingen. Wij staan dicht bij de verschillende stakeholders en houden rekening met de menselijke kant van het vastgoedverhaal.

Geïnteresseerd in het verkopen van uw verhuurde bedrijfspand/commerciële portefeuille of wilt u graag een bod? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.

REDS Makelaardij staat voor

Technische vastgoed kennis en commerciële know how