Onroerend goed
met potentieel

Persoonlijk contact

Panden met potentieel

REDS Makelaardij ondersteunt en begeleidt vastgoedbeleggers. Wij bieden een brede waaier aan beleggingsvastgoed. Denk aan residentieel en commercieel vastgoed alsook ontwikkelings-en transformatieprojecten. Een uitgebreid aanbod toegespitst op uw acquisitie en portefeuille voorkeuren. 

REDS Makelaardij focust op vastgoed met power

Op basis van uw doelen en behoeften maken wij de match met de juiste vastgoedbelegging. 

Uw vastgoedportefeuille

Wij begeleiden en adviseren u bij de opbouw van uw vastgoedportefeuille. Voordat wij vastgoed aanbieden doet REDS Makelaardij eerst zelf onderzoek. Vervolgens zal op basis van uw wensen onroerend goed aangeboden worden dat daarmee matcht. Zo kunt u vertrouwd beleggen in vastgoed.

Beleggen in vastgoed
van A tot Z

Als sparringspartner denken wij met u mee over de financierings- en verhuurvraagstukken. Indien gewenst kunnen wij u ook koppelen aan verschillende partners die deze vraagstukken voor u kunnen oplossen.

Wat zeggen onze kopers?

Wij hebben de samenwerking met Olaf als zeer positief ervaren. De communicatie is fijn en hij komt zijn afspraken na. Door zijn creativiteit en pro actieve houding is hij sterk in het vinden van geschikt aanbod en hebben wij al enkele mooie deals kunnen doen.”
Jules
Contact met Olaf voor het vormen van deals was top. Lekker ongedwongen communiceren en het belangrijkste korte metten als het om deals fixen gaat. Zoals hij zelf zou zeggen tijd kost deals. De snelheid waarmee alles loopt is bepalend en dit was spot on!”
Cornel

Wilt u meer horen over ons huidige aanbod? Wij komen graag met u in contact.